Monday, June 25, 2012

Esok Hari Terakhir

...ASSALAMUALAIKUM...

Esok last paper aku exam kat UKM ni. Paper Undang-undang Keluarga Islam. Apa kes aku ambil paper undang-undang plak kan? Tak ada kaitan langsung dengan kos aku 'Bioteknologi Tumbuhan'.

Bagi yang tak tahu ini adalah pilihan bebas aku. Pilihan bebas ni penting sebab subjek ni lah yang akan meningkatkan pointer aku.

Memandangkan esok last paper aku, so, entry kali ini adalah permulaan kemunculan aku kembali dalam berblogging. Terpaksa aku abaikan sekejap blog ni sebab exam aku yang sungguh menyeramkan, menakutkan dan boleh membunuh aku! Semua rasa aku dapat!

Nantikanlah cerita-cerita kosong aku selepas ini. Tak ada yang menarik melainkan perkongsian yang menarik.



Tak ada gambar nak letak. Tepek je lah gambar ni.


notaFO : tengah giat membungkus barang sebab hari rabu ni dah nak bertolak balik. Semangat tak?

3 comments:

Terima Kasih kerana sudi meluahkan perasaan anda di sini. Lain kali luah la lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...