Saturday, December 3, 2011

Segment | Santai Blogger 3

...Assalamualaikum...
...Hari ni tak de benda menarik nak tulis kat blog ni...
...apa yang dapat buat ialah join segment...
...asal blog ni diisi jadilah..



...Segment yang aku join ialah segment Abah...
...kalau nak join tekan lah banner kat atas tu...
...kalau tak boleh, boleh tekan kat Sini...

...Apa yang dia mintak ialah untuk cerita pasal hobi aku...
...Hobi aku ialah :
...suka beli buku. pelik kan? Buat masa sekarang ni memang aku beli buku banyak-banyak. Pantang nampak jualan buku mesti beli. Terutama novel. Nanti bila dah ada masa baru lah baca. Bila dah dapat baca memang lama la mengadap buku tersebut...

...itu je lah yang dapat aku cerita...
...Nanti kalau ada cerita best lg aku update lah kat blog ni...
...buat masa sekarang ni aku buzy dengan study, pasal dah nak final sem ni...
...kena rush skit. Lagi plak ni first sem kat U...
...mesti nak buat yg terbaik...

...ok lah..
...bye... 

11 comments:

  1. waaaa!! bnyk org gila novel ek? satu buku tu brp ringgit? heheeh thanks for joining!!! :)

    ReplyDelete
  2. novel sekag dah best... selalu yg dibeli lbih kurang bwh RM25 je... nak beli yg mahal sngt blm mampu...

    ReplyDelete
  3. suka jugak beli buku..kadang2 beratus habis untuk beli buku yang pelbagai jenis..haha=)

    ReplyDelete
  4. mak aih...mak x marah ke bli banyak2 pas2 xbaca? hehe

    dd join jugak from group 2

    http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

    ReplyDelete
  5. DiDie eLa : mak marah jugak... tp, nak wat cm ne gune duit sendiri... asal minat buat aje la...

    ReplyDelete
  6. rajinnya baca buku..hihi...ulat buku la ni.. bagusnyaa..

    Eza singgah dari segmen yang sama...Salam kenal-kenal..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/segment-santai-blogger-3.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan ~
    follow dari segmen yg same ~
    singgah balik kalo sudi ye ?
    btw , chantek blog awak ! LUKISAN HATI

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meluahkan perasaan anda di sini. Lain kali luah la lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...