Saturday, September 8, 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja

...Assalamualaikum...

Bloglist memang penting dalam blog kita. Membuatkan kita tahu rakan blogger ada cerita sensasi yang terbaru. Begitu juga bagi pemilik blog hasrulhassan.com. Dengan itu, Hasrulhassan menawarkan kepada 200 blog untuk di masukkan dalam bloglistnya.


Sumber gambar : Errah Najwa


Aku tak nak lah lepaskan peluang. Bukan senang orang nak masukkan blog kita dalam bloglistnya. Lagi-lagi blog buruk aku ni.

Tak susah nak join. Mudah je. Nak tahu pergi lah ke Sini.

Blog Hasrulhassan ni dah lama bertapak dalam bloglist aku. Dan menjadi santapan wajib aku untuk ke blognya setiap kali ada cerita baru. Cerita yang selalu di bawa adalah tips dan teknik kita dalam dunia blogging. Sangat bermanfaat buat aku dan blogger lain juga.

...Sekian, Wassalam...


...Terima Kasih, kerana IKHLASkan Hati anda membaca entry ini. Lain kali kunjunglah lagi...

4 comments:

  1. jom join JOM SINGGAH GIVEAWAY
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen sama ..salam kenal
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    sambil2 tu leh tgk giveaway
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  4. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meluahkan perasaan anda di sini. Lain kali luah la lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...