Friday, November 11, 2011

Segmen | Santai Blogger

...assalammualaikum..
...Kali ni faizul nak join plak segment abah aka Ku Azhar...
...Nak tahu apa dia suruh klik je SINI



...apa yang dia suruh ialah untuk share kenapa pilih...
...sebagai URL blog..

...Jawapannya ialah :
...mohdfaizulosman adalah nama penuh saya...
 ...Ada gabungan nama saya dan bapa saya...
...saya tak suka guna nama lain sebagai nama pena atau alam maya saya...
...saya suka jadi diri sendiri...
..tak perlu berdiri atas nama yang lain..
...saya bangga dengan nama saya walau[pun tak seindah yang di sangka...
...hehehe...

...Sebenarnya tak tahu nk tag sape...
...Nak atau tak tag la..

...kedua-dua ni adalah classmate masa di matrik dulu...


9 comments:

  1. waaaaaa...gud2 gna nama sendiri senang orang kenal..like2!! hehehe thanks for joining :)

    ReplyDelete
  2. betul3, nme sendiri melambangkn identiti kte. hehe. dtg dr group 5 :D

    ReplyDelete
  3. welcome... mmg senang org nk ingt... sebijik sebijun sama dalam ic...

    ReplyDelete
  4. amyra azhar : faizul pun dari group 5 jgk...

    ReplyDelete
  5. dari grop yang sama dan sgment yang sama.. Hai~~

    ReplyDelete
  6. Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

    Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
    Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

    ReplyDelete
  7. hye.. anis singgah cini dari group dan segmen yang sama..

    salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  8. dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini drpd segmen yang sama :)
    jemput singgah ke blog lyza :)

    http://lyzaqayudonajew.blogspot.com/2011/11/segmen-final-hope-santai-blogger.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meluahkan perasaan anda di sini. Lain kali luah la lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...