Friday, April 27, 2012

Spontan Bersama Ben Ashaari

...ASSALAMMUALAIKUM...

Gigih pulak aku nak join segmen ni. Mengisi masa lapang lah katakan.


Kejujuran anda amat diperlukan dalam menentukan blog ini BEST atau TAK BEST. Lepas tu bagi sebab. Mana lah tahu boleh aku perbaiki.


Lepas tu Klik SINI untuk vote Ben 

Sebelum tinggalkan blog ini klik SINI untuk membantu aku pulak. Terima Kasih.

notaFO : Join Segmen banyak-banyak sementara tak ada kerja dan dihujung minggu ini.

40 comments:

  1. BEST

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  2. BEST !!
    Thanks singgah saya punya blog

    ReplyDelete
  3. biru mendamaikan jiwa.. singgah balas dr www.putryain.com

    ReplyDelete
  4. BEST :D loading cepat :)

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/04/264ai-no-kotoba-segmen-spontan-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Salam singgah..blog nie best..simple..suka,teruskan semngat berblog okeh..

    http://sifa862000.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  6. blogger kedua yg aku jumpa guna dslr gak~ okeh dgn smngt assabiyah yg tinggi, aku kata blog ni BEST!!

    jemput ke blog gak~

    http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  7. BEST cuma sidebar tu perlu dibaiki sikit , sikit je :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  8. BEST ! :D

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum....blog best cpt loading jom dtg ke blog mama..:)

    ReplyDelete
  10. best .. :)

    http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  11. Dari segmen sama dan saya balas kunjungan anda :) http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    Blog ini memang BEST! Just simple :)

    ReplyDelete
  12. BEST..

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  13. blog anda best BRO!

    http://encikkai.com/2012/04/27/spontan-bersama-ben-ashaari/

    ReplyDelete
  14. Tak Best.... Blog lmbt loading...
    Lps tu backgroung dia cm kiurang menarik...

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  15. best.. simple but nice!

    jom singgah blog deno pula.. jom! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  16. best! :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  17. Of course la best!

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  18. BEST!...Qaseh follow tau...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  19. BEST! Simple tapi smart. Laju je loading. ;)

    ReplyDelete
  20. best...

    klu sudi jemput ke blog saya jugak..
    komen yang jujur ye..:)

    http://fiqas81.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  21. Tak join tapi singgah sini^^

    arisyalee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. mesti la best..

    ps: oh peminat sunan rupanye. bestnye dpt pegi pesta buku. blnje la novel sebijik haha

    ReplyDelete
  23. Salam perkenalan.. Niena datang daripada segmen yang sama .. Komen Niena, blog anda best .. =)

    Niena dah follow blog anda .. Jom follow Niena semula .. Minta klik iklan churpchurp diblog Niena .. Dah join churpchurp belum ? Hanya dengan 1 klik, anda dapat untung 20sen .. Jom daftar di blog Niena .. =)


    nienasofea.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  24. best blog awak!! :) tq singgah blog eza semalam. done follow!:D

    ReplyDelete
  25. best.

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  26. BEST!! (0o,)

    http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  27. Klu tak best dh lama dh sy unfollow blog bro, wakakaka! Mstilah best. Ceh, rmainya org join segmen kali ni. Mmber dlm bloglist pun rmai. Weee!~

    ReplyDelete
  28. besttt.!!
    kemasnya blogggg..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  29. best

    http://saedramadhan.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  30. BEST! smart mcm tuan die. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  31. best!

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  32. Best! ^_^

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  33. As salam...

    Blog BEST senang nak loading tak susah pun...

    Salam kenal dan dah follow pun :))

    ReplyDelete
  34. Yuhuuu Emma here =) Blog Ni BEST =) tapi lambat loading.

    ReplyDelete
  35. tin!tin! iman singgah dari segmen yg sama..huhu..sori lmbt tp still nak support juga..blog ini iman rase simlpe dan best siap follow lagi..sudi2 dtg ke blog iman ya=D

    ReplyDelete
  36. best and kemas .....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  37. blog awak BEST! =)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi meluahkan perasaan anda di sini. Lain kali luah la lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...